rfu
Sponsoring
Er zijn meerdere manier om het skūtsje 'Jonge Rein' financieel te steunen. Voor meer informatie (sponsorplan) of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Erik JONKER, tel. 06-21288187.

Hieronder vindt u een overzicht van sponsoren die het inmiddels mogelijk maken om het Wytgaardster skūtsje te behouden als Fries varend erfgoed en te verzekeren van o.a. wedstrijddeelname.


Wilt u meer informatie over de sponsoren dan kunt u klikken op het gewenste logo.Van der Werff Logistics:

RFU Jachtspecialist:
“Zo'n enthousiaste bemanning met zo'n prachtige skūtsje, dat kan je als allround watersportbedrijf alleen maar toejuichen! Tijdens het onderhoud hier op het bedrijf en in de vele conversaties over het nóg sneller maken van de 'Jonge Rein' spettert de inzet er echt van af! Wij volgen graag vanaf onze eigen Frisian Cruiser de wedstrijden en kunnen niet wachten om getuige te zijn van verdere vorderingen, complimenten!”

Deelstra Jansen Administratie en Advies:


Aspect Industrial Equipment:
Hans Overdiep Transport:
Eetcafé 'Portunus', Terherne:
De Boer Autoschade:
Frisian Cruiser:
“Ook met onze nieuwbouw lijn schepen verbinden wij ons graag aan het Skūtsjesilen! De Skūtsjes, die vroeger dienst deden als vervoer over het water, later recreatief gebruikt werden en nu in verlengde versie echte 'race-monsters' zijn geworden, wat een fantastische ontwikkeling!”